ONZE DIENSTEN

Voor ieder probleem een oplossing op maat

Bent u gefrustreerd omdat uw klanten niet meer terugkomen? Of heeft uw bedrijf te maken met een overbelaste groei en overlappende processen? Misschien weet u niet hoe u uw doelgroep het beste kunt bereiken?

 

Wij begrijpen dat dit soort situaties lastig zijn. Bij Fontys Consultancy beschikken we over een breed scala aan expertise, waardoor we in staat zijn om oplossingen en adviezen te bieden voor diverse problemen.


WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

Lees meer over onze diensten en expertises!

Onze junior consultants volgen voornamelijk hbo-opleidingen gericht op (technische) bedrijfskunde, bedrijfsmanagement mkb, commerciële economie, communicatie, finance & control, finance, tax and advice, human resource management en ondernemerschap & retailmanagement.

 

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de diensten die wij aanbieden. Mocht u zich hier niet in herkennen, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen.


Marktonderzoek

Ons consultancy bureau biedt deskundig marktonderzoek om inzicht te krijgen in de huidige markttrends, klantbehoeften en concurrentie. Op basis hiervan ontwikkelen wij een strategie die past bij uw doelstellingen en uw doelgroep.

Verkoopplannen

Wij helpen u bij het ontwikkelen van verkoopplannen die zijn afgestemd op uw markt, klanten en doelen. Onze consultants hebben ervaring met het opstellen van verkoopplannen die resultaten opleveren.

Socialmediabeleid

Ons consultancy bureau biedt expertise op het gebied van socialmediabeleid en marketing. Wij helpen u bij het ontwikkelen van een effectieve social media strategie om uw doelgroep te bereiken en uw merk te laten groeien.

Communicatieplannen

Wij helpen u bij het ontwikkelen van communicatieplannen die aansluiten bij uw doelgroep en doelen. Onze consultants hebben ervaring met het ontwikkelen van communicatiestrategieën die uw bedrijf effectief positioneren en uw boodschap doeltreffend overbrengen richting de doelgroep.

Procesoptimalisatie

Onze consultants zijn gespecialiseerd in het identificeren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wij kunnen u helpen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te verbeteren om efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Webdesign en Optimalisatie

Wij bieden hulp op het gebied van webdesign voor het creeëren van een gebruiksvriendelijke vriendelijke website die perfect past bij uw merkindentiteit en doelgroep. Ook kunnen wij helpen bij optimaliseren van websites voor zoekmachines (SEO) en het verhogen van de online zichtbaarheid. 

Risicoanalyses

Wij bieden deskundige risicoanalyses om potentiële risico's te identificeren en te minimaliseren. Onze consultants hebben ervaring met het ontwikkelen van risicobeheerplannen om uw bedrijf te beschermen.

Dashboards

Ons consultancy bureau biedt expertise op het gebied van dashboard-ontwikkeling en data-analyse. Wij kunnen u helpen bij het ontwikkelen van dashboards die u helpen om uw bedrijfsprestaties te monitoren en bij te sturen.

ICT oplossingen

Ons consultancy bureau kan u ondersteunen bij het bereiken van uw ICT-doelstellingen en het optimaliseren van uw technologische infrastructuur. Met onze ICT-expertise kunt u rekenen op betrouwbare, efficiënte en innovatieve oplossingen die uw organisatie in staat stellen om concurrerend te blijven in een snel veranderende digitale wereld.