ONZE DIENSTEN

Voor elke uitdaging hulp op maat!

Ontdek bij Fontys Consultancy hoe onze Junior Consultants uw uitdaging aan kunnen pakken en uw onderneming naar nieuwe hoogten kunnen leiden. Kunnen wij iets voor elkaar betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.


WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

Lees meer over onze diensten en expertises!

Onze junior consultants volgen hbo-opleidingen gericht op (technische) bedrijfskunde, bedrijfsmanagement mkb, commerciële economie, communicatie, finance & control, finance, tax and advice, human resource management en ondernemerschap & retailmanagement.

 

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de diensten die wij aanbieden. Mocht u zich hier niet in herkennen, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen.


Marktonderzoek

Ons consultancy bureau biedt deskundig marktonderzoek om inzicht te krijgen in de markttrends, klantbehoeften en concurrentie. Op basis hiervan ontwikkelen wij een strategie die past bij uw doelstellingen en uw doelgroep.

Verkoopplannen

Wij helpen u bij het ontwikkelen van verkoopplannen die zijn afgestemd op uw markt, klanten en doelen. Onze consultants hebben ervaring met het opstellen van verkoopplannen die resultaten opleveren.

Socialmediabeleid

Ons consultancy bureau biedt expertise op het gebied van socialmediabeleid en marketing. Wij helpen u bij het ontwikkelen van een effectieve social media strategie om uw doelgroep te bereiken en uw merk te laten groeien.

Communicatieplannen

Wij helpen u bij het ontwikkelen van communicatieplannen die aansluiten bij uw doelgroep en doelen. Onze consultants hebben ervaring met het ontwikkelen van communicatiestrategieën die uw bedrijf effectief positioneren en communiceren met klanten.

Procesoptimalisatie

Onze consultants zijn gespecialiseerd in het identificeren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wij kunnen u helpen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te verbeteren om efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Webdesign en Optimalisatie

Wij bieden professioneel webdesign en optimalisatie om uw online aanwezigheid te versterken. Onze consultants hebben ervaring met het ontwikkelen van websites die zijn afgestemd op uw merk en doelen.

Risicoanalyses

Wij bieden deskundige risicoanalyse om potentiële risico's te identificeren en te minimaliseren. Onze consultants hebben ervaring met het ontwikkelen van risicobeheerplannen om uw bedrijf te beschermen.

Dashboards

Ons consultancy bureau biedt expertise op het gebied van dashboard-ontwikkeling en data-analyse. Wij kunnen u helpen bij het ontwikkelen van dashboards die u helpen om uw bedrijfsprestaties te monitoren en bij te sturen.