Minor Consultancy

STAGE & MINOR

Leren door te doen!

Als je geïnteresseerd bent om samen te werken met een multidisciplinair studententeam voor echte opdrachtgevers, zelfstandig bent en teamwork hoog in het vaandel hebt staan, dan is een stage of minor bij Fontys Consultancy echt iets voor jou!

 

Wanneer je een (afstudeer)stage of minor volgt bij Fontys Consultancy, maak je deel uit van een multidisciplinair team van studenten van verschillende opleidingen, zoals (Technische) Bedrijfskunde, Commerciële Economie, (Internationale) Communicatie, Finance & Control, Finance, Tax & Advice, Human Resource Management (HRM) en Ondernemerschap & Retail Management. Andere studies zijn ook welkom, zolang deze waarde kunnen toevoegen aan onze opdrachtgevers.

 

Iedereen in het team beschikt over verschillende expertises en kennis, waardoor je veel van elkaar kunt leren. Werken is natuurlijk veel leuker als je er iets van kunt opsteken!


STUDENTEN ERVARINGEN

Lees en bekijk ervaringen van onze oud consultants!

Anne van Cranenbroek - Financieel Specialist 

Opleiding: Finance, Tax & Advice / Sep. 2022 – Feb 2023 / Minor op Strijp-S


"Ik heb een super toffe tijd gehad en veel leuke ervaringen op gedaan tijdens mijn minor bij Fontys Consultancy. Ik vond ook de wisselwerking van kennis tussen studenten van verschillende opleidingen erg waardevol. Naast het werken aan de adviesprojecten heb ik mij beziggehouden met de interne financiële administratie en ook heb ik meegewerkt aan de website van Fontys Consultancy. Als je nieuwsgierig bent naar de consultancy wereld, dan is deze minor (of stage) zeker geschikt voor jou!"


Lisa van Roij - Marketing- en communicatie Specialist / Design Specialist 

Opleiding: Commerciële economie / Sep. 2022 - Feb. 2023 / Stagiair op Strijp-S


"Mijn tijd als junior consultant bij Fontys Consultancy was een fantastische ervaring waar ik met veel plezier op terugkijk. Ik heb niet alleen leuke en uitdagende projecten mogen doen, maar ben ook enorm gegroeid als persoon en professional. Samen met mijn medestudenten heb ik gewerkt aan grote opdrachten en daarnaast ook intern aan het ontwerp van promotiemateriaal, social media en zelfs deze website! Ik zou deze stage aan iedereen aanraden die op zoek is naar een waardevolle en leerzame ervaring.


Eric Köhler - Klantmanager / Wervingsmedewerker

Opleiding: Finance & Control / Feb. 2023 - Jul. 2023 / Stagiair op Strijp-S


In mijn stageperiode bij Fontys Consultancy heb ik het zo naar mijn zin gehad, dat ik heb besloten om ook mijn minor hier te volgen. Omdat je bij Fontys Consultancy met een groep studenten je ‘eigen adviesbureau’ runt, heb ik hier ervaringen kunnen opdoen die ik in andere organisaties nooit als stage- of minorstudent had kunnen krijgen. Zo heb ik de functie van klantmanager kunnen vervullen en heb ik met veel verschillende ondernemers aan tafel gezeten om hun onderneming te leren kennen en hun vraagstuk te bespreken. Daarnaast heb ik een aantal van deze vraagstukken zelf opgepakt, waarvan ik inhoudelijk veel heb geleerd over kostprijzen, managementdashboards en het geven van passende adviezen. Ik vind het een erg leerzame omgeving waar je veel invloed hebt op je eigen werkzaamheden en de indeling van je dag.


Video's


ERVAAR HET ZELF!

Wil je een idee krijgen van hoe het is om te werken bij Fontys Consultancy? Meld je dan aan voor een persoonlijke meeloopdag!