STUDENTEN ERVARINGEN

Lees en bekijk ervaringen van onze oud consultants!

Tjietse Sanders - Finance

Febr. 2024 – Jun. 2024 / Minor op Strijp-S

''Ik zou de minor ten zeerste aanbevelen aan iedereen die streeft naar zelfverbetering en de motivatie heeft om dit te realiseren.''


"Mijn ervaring bij Fontys Consultancy was bijzonder positief. Het bood een prettige en veilige omgeving om de praktijk te verkennen. Hierdoor heb ik veel nieuwe vaardigheden ontwikkeld en bestaande vaardigheden verder aangescherpt.
Mijn tijd bij Fontys Consultancy heeft me ook inzicht gegeven in mijn zwakke punten en hoe ik deze in de toekomst kan aanpakken, evenals wie mij hierbij kunnen ondersteunen. Dit was zeer waardevol, omdat ik zonder deze ervaring waarschijnlijk dezelfde obstakels zou tegenkomen in mijn eerste baan. Door nu al deze spiegel voorgehouden te krijgen, gebeurde dit in een veilige omgeving waar iedereen openstaat voor groei, hetzelfde doel deelt en bereid is ondersteuning te bieden. Ik zou de minor ten zeerste aanbevelen aan iedereen die streeft naar zelfverbetering en de motivatie heeft om dit te realiseren."


Ramon Wiersma - Websitebeheer

Sep. 2023 – Feb. 2024 / Minor op Strijp-S

"Iedereen kan zijn eigen skills gebruiken en je kunt veel van elkaar leren."


''Tijdens mijn minor periode bij Fontys Consultancy heb ik de kans gekregen om praktijk ervaring op te doen door opdrachten uit te voeren voor verschillende MKB bedrijven. Tijdens deze opdrachten die je zelf kan kiezen werk je samen met studenten van verschillende studies, dit maakt het dat iedereen zijn eigen skills kan gebruiken en je veel van elkaar kunt leren. Als je opzoek bent naar een uitdagende maar vooral ook leuke minor dan zit je bij Fontys Consultancy Strijp-S op de juiste plek!''


Robin Roos - Office manager

Opleiding: ICT & Business / Sep. 2023 – Feb. 2024 / Minor op Strijp-S

"Ik heb hierbij veel kennis kunnen vergaren over onderwerpen die buiten mijn expertise vallen."


"Ik heb een zeer leuke tijd gehad en veel ervaring opgedaan tijdens mijn minor bij Fontys Consultancy. Ik heb hierbij veel kennis kunnen vergaren over onderwerpen die buiten mijn expertise vallen, wat ik zelf erg leuk vond. Doordat je in een multidisciplinair team werkt, kun je veel kennis opdoen van je medestudenten, wat erg fijn is. Naast het werken aan verschillende projecten heb ik me beziggehouden met het organiseren van evenementen en het verzorgen van de faciliteiten op ons kantoor. Als je nieuwsgierig bent naar hoe het is om je eigen consultancybureau te runnen en wat hier allemaal bij komt kijken, is deze minor zeker geschikt voor jou!"


Thomas Bennekom - Office manager

Opleiding: Bedrijfskunde / Sep. 2023 – Feb. 2024 / Minor op Strijp-S

"Een unieke kans om aan je eigen leerdoelen te werken."


''Als student van de minor Consultancy kan ik met volle overtuiging zeggen dat deze ervaring een unieke kans is geweest om aan je eigen leerdoelen te werken. Gedurende minor heb ik mijn horizon verbreed en heb ik nieuwe waardevolle inzichten gekregen. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan door projecten voor echte opdrachtgevers uit te voeren, ook met mijn interne taak 'officemanager' heb ik veel extra ervaring nu. Je zorgt hier voor goede banden met collega's op de werkvloer, maar ook dat je kantoor er netjes verzorgt uitziet voor eventuele bezoekers.''


Anne van Cranenbroek - Financieel Specialist

Opleiding: Finance, Tax & Advice / Sep. 2022 – Feb 2023 / Minor op Strijp-S

"De wisselwerking van kennis tussen studenten van verschillende opleidingen is erg waardevol."


"Ik heb een super toffe tijd gehad en veel leuke ervaringen op gedaan tijdens mijn minor bij Fontys Consultancy. Ik vond ook de wisselwerking van kennis tussen studenten van verschillende opleidingen erg waardevol. Naast het werken aan de adviesprojecten heb ik mij beziggehouden met de interne financiële administratie en ook heb ik meegewerkt aan de website van Fontys Consultancy. Als je nieuwsgierig bent naar de consultancy wereld, dan is deze minor (of stage) zeker geschikt voor jou!"


Lisa van Roij - Marketing- en communicatie Specialist / Design Specialist 

Opleiding: Commerciële economie / 2022 - 2023 / Stagiair op Strijp-S

"Ben enorm gegroeid als persoon en professional."


"Mijn tijd als junior consultant bij Fontys Consultancy was een fantastische ervaring waar ik met veel plezier op terugkijk. Ik heb niet alleen leuke en uitdagende projecten mogen doen, maar ben ook enorm gegroeid als persoon en professional. Samen met mijn medestudenten heb ik gewerkt aan grote opdrachten en daarnaast ook intern aan het ontwerp van promotiemateriaal, social media en zelfs deze website! Ik zou deze stage aan iedereen aanraden die op zoek is naar een waardevolle en leerzame ervaring.


Eric Köhler - Klantmanager / Wervingsmedewerker

Opleiding: Finance & Control / Feb. 2023 - Jul. 2023 / Stagiair op Strijp-S

"Ik heb hier ervaringen kunnen opdoen die ik in andere organisaties nooit als stage- of minorstudent had kunnen krijgen."


''In mijn stageperiode bij Fontys Consultancy heb ik het zo naar mijn zin gehad, dat ik heb besloten om ook mijn minor hier te volgen. Omdat je bij Fontys Consultancy met een groep studenten je ‘eigen adviesbureau’ runt, heb ik hier ervaringen kunnen opdoen die ik in andere organisaties nooit als stage- of minorstudent had kunnen krijgen. Zo heb ik de functie van klantmanager kunnen vervullen en heb ik met veel verschillende ondernemers aan tafel gezeten om hun onderneming te leren kennen en hun vraagstuk te bespreken. Daarnaast heb ik een aantal van deze vraagstukken zelf opgepakt, waarvan ik inhoudelijk veel heb geleerd over kostprijzen, managementdashboards en het geven van passende adviezen. Ik vind het een erg leerzame omgeving waar je veel invloed hebt op je eigen werkzaamheden en de indeling van je dag.''


ERVAAR HET ZELF!

Wil je een idee krijgen van hoe het is om te werken bij Fontys Consultancy? Meld je dan aan voor een persoonlijke meeloopdag!