EEN STAGE BIJ FONTYS CONSULTANCY

Ben jij op zoek naar een stage die perfect aansluit op jouw opleiding en stageopdrachten? Twijfel dan niet langer en neem contact op of neem een kijkje op een van onze locaties! Lees hieronder meer over jouw stage mogelijkheden.


HOE ZIET JOUW STAGE ER UIT?

Bij Fontys Consultancy werk je tijdens je (afstudeer)stage in een multidisciplinair team, wat inhoudt dat je samenwerkt met studenten van diverse opleidingen, zoals (Technische) Bedrijfskunde, Commerciële Economie, (Internationale) Communicatie, Finance & Control, Finance, Tax & Advice, Human Resource Management (HRM) en Ondernemerschap & Retail Management. Ook andere studies kunnen van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Het team beschikt over verschillende disciplines, waardoor je van elkaar kunt leren en werken nog leuker wordt.


WAT MAAKT ONZE STAGE SPECIAAL?

Je bent belangrijk voor het team

Kies zelf wat je leert

Je ervaart het échte bedrijfsleven

Je werkt samen met andere studenten aan projecten waardoor je aan het eind een uitgebreid portfolio hebt opgebouwd. Dit biedt de mogelijkheid om je te concentreren op de praktijkervaring, het uitbreiden van jouw netwerk en het ontwikkelen van waardevolle vaardigheden.

Binnen de stage consultancy heb jij de vrijheid om zelf te kiezen welke taken, functies en opdrachten je wilt uitvoeren! Hierdoor kies jij zelf wat je leert! Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw leerproces zelf vorm te geven en te focussen op de aspecten die jij het belangrijkst vindt. 

Bij Fontys Consultancy werk je aan projecten voor echte klanten uit diverse branches. Wij bieden onze klanten advies op het gebied van marketing, communicatie en finance en jij kan hieraan een waardevolle bijdrage leveren.