EEN STAGE BIJ FONTYS CONSULTANCY

Wil jij in een multidisciplinair studententeam werken voor échte klanten? Ben je zelfstandig en staat teamwork bij jou hoog in het vaandel? Heb je een brede interesse en sta je open om te leren over verschillende expertises binnen de bedrijfswereld? Dan is een (afstudeer)stage bij Fontys Consultancy echt iets voor jou! 


HOE ZIET JOUW STAGE ER UIT?

Bij Fontys Consultancy werk je tijdens je (afstudeer)stage in een multidisciplinair team, wat inhoudt dat je samenwerkt met studenten van diverse opleidingen, zoals (Technische) Bedrijfskunde, Commerciële Economie, (Internationale) Communicatie, Finance & Control, Finance, Tax & Advice, Human Resource Management (HRM) en Ondernemerschap & Retail Management. Ook andere studies kunnen van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Het team beschikt over verschillende disciplines, waardoor je van elkaar kunt leren en werken nog leuker wordt.


WAT MAAKT ONZE STAGE SPECIAAL?

Je bent belangrijk voor het team

Kies zelf wat je leert

Je ervaart het échte bedrijfsleven

Een opvallend kenmerk van onze stage consultancy is dat je gedurende deze periode geen lessen en tentamens hebt. In plaats daarvan werk je samen met andere studenten aan projecten en lever je aan het einde van de minor een uitgebreid portfolio op. Dit biedt de mogelijkheid om je te concentreren op de praktijkervaring en het ontwikkelen van waardevolle vaardigheden.

Binnen de stage consultancy heb jij de vrijheid om zelf te kiezen welke taken, functies en opdrachten je wilt uitvoeren. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw leerproces zelf vorm te geven en te focussen op de aspecten die jij het belangrijkst vindt. Je kunt binnen de stage consultancy zelf kiezen welke taken, functies en opdrachten je wilt! Hierdoor kies jij zelf wat je leert. 

Bij Fontys Consultancy werk je aan projecten voor echte klanten uit diverse branches. Wij bieden onze klanten advies op het gebied van marketing, communicatie en finance en jij kunt hieraan bijdragen.