EEN MINOR BIJ FONTYS CONSULTANCY

Wil jij samen met een studententeam werken voor échte klanten? Ben je zelfstandig en staat teamwork bij jou hoog in het vaandel? Heb je een brede interesse en sta je open om te leren over verschillende expertises binnen de bedrijfswereld? Dan is een minor bij Fontys Consultancy echt iets voor jou! 


HOE ZIET JOUW MINOR ER UIT?

Deze minor biedt studenten de unieke kans om gedurende twintig weken een adviesbureau te runnen en tegelijkertijd voor meerdere opdrachtgevers te werken. Het doel is om praktijkervaring op te doen in consultancy. Dit alles gebeurt vanuit onze vestiging op Fontys Consultancy Strijp-S in het Klokbouw in Eindhoven of vanuit onze locatie op de High Tech Campus.

Tijdens de minor krijg je volop de gelegenheid om te leren over klantcontact, advisering, multidisciplinaire samenwerking en beroepshouding. Bij ons bepaal jij welke taken, functies en opdrachten je wilt uitvoeren en waar je je op wilt richten om je leerdoelen te bereiken. Samen met studenten van diverse opleidingen zoals (Technische) Bedrijfskunde, Commerciële Economie, (Internationale) Communicatie, Finance & Control, Finance, Tax & Advice, Human Resource Management (HRM) en Ondernemerschap & Retail Management, zul je tijdens deze minor jezelf flink ontwikkelen.


WAT MAAKT ONZE MINOR SPECIAAL?

Je ervaart het échte bedrijfsleven

Bij Fontys Consultancy werk je aan echte projecten voor diverse klanten in verschillende branches. Onze focus ligt voornamelijk op adviesprojecten op het gebied van onder andere strategie, marketing en finance.

Geen lessen en tentamens

Een onderscheidend kenmerk van onze consultancy minor is dat er geen lessen en tentamens worden aangeboden. In plaats daarvan werk je samen met andere studenten aan projecten en lever je aan het einde van de minor een portfolio op.

Kies zelf wat je leert

Binnen de minor consultancy heb je zelf de vrijheid om te kiezen welke taken, functies en opdrachten je wilt uitvoeren. Dit biedt jou de mogelijkheid om zelf te bepalen wat je wilt leren en waarin je je verder wilt ontwikkelen.