PORTFOLIO

Welkom bij ons portfolio! Onze studenten hebben hard gewerkt aan leuke en uitdagende opdrachten in elke periode. Neem gerust een kijkje in onze eerdere projecten en klanten om een indruk te krijgen van ons werk.


Over onze opdrachten

VersionBay

Socialmedia strategie

Namens VersionBay hebben wij onderzoek gedaan naar de social mediastrategie. Dit omvatte onder andere welke communicatiekanalen het best gebruikt kunnen worden, welke tijdstippen het beste zijn om content te plaatsen, in welke stijl de content gepost moet worden, en wat de belangrijkste aspecten zijn om te benoemen in de content. Op basis van dit onderzoek hebben wij een social mediastrategie opgesteld voor VersionBay.

Compass Group

Marktonderzoek

Compass Group heeft ons benaderd voor het opzetten en uitvoeren van een marktonderzoek. Ze hebben opgemerkt dat het aantal campusbewoners in verhouding tot het aantal mensen dat naar de strip gaat, relatief laag is. Daarom hebben wij onderzoek uitgevoerd om te achterhalen hoe Compass Group meer mensen naar de strip van HTC kan trekken.

Compass Group

Doelgroeponderzoek

De Compass Group heeft ons gevraagd om een doelgroep onderzoek uit te voeren. Dit onderzoek was cruciaal om inzicht te krijgen in hun doelgroep, hun motivaties en om effectieve communicatie met potentiële klanten of gebruikers te waarborgen. Verschillende onderzoeksmethoden, zoals enquêtes, observaties en focusgroepen, werden toegepast om dit doel te bereiken.

WorkPlaceVitalityHub

Trendanalyse

WPVH heeft ons benaderd om een diepgaand onderzoek uit te voeren naar de vitaliteit op de werkvloer. Dit verzoek weerspiegelt het besef binnen het bedrijf van het belang van gezondheid en welzijn voor de algehele prestaties op lange termijn, vooral gezien het toekomstscenario van 10 tot 20 jaar. Ons onderzoek zal zich richten op het identificeren van strategieën en maatregelen om de vitaliteit van medewerkers te verbeteren en een duurzaam gezonde werkomgeving te bevorderen.

5G Hub

Behoefte/wensen onderzoek

5G Hub heeft ons gevraagd om een onderzoek uit te voeren naar wensen en behoeften met betrekking tot een nieuw product. Dit product is een innovatieve software genaamd Expert View, die bedrijfsprocessen kan verbeteren en technologische innovatie brengt in de installatiebranche. Het onderzoek is uitgevoerd door middel van interviews en observaties om dit doel te bereiken.

Cosmicnode

Marketing analyse

Cosmicnode heeft ons gevraagd om een uitgebreid marktonderzoek uit te voeren en daarbij een nieuwe strategie te ontwikkelen. Dit onderzoek is van groot belang om een diepgaand begrip te krijgen van de gehele markt van het bedrijf en om een effectieve strategie te formuleren die aansluit bij de behoeften en trends in de markt.

Juliacon

Doelgroep analyse

Juliacom heeft ons benaderd om een doelgroepsonderzoek uit te voeren voor een evenement dat al heeft plaatsgevonden in het PSV Stadion. Dit onderzoek was van cruciaal belang om inzicht te krijgen in hun doelgroep, inclusief hun motivaties, en om effectieve communicatie met potentiële klanten of gebruikers te waarborgen. Verschillende onderzoeksmethoden, zoals enquêtes en data-analyse, werden toegepast om dit doel te bereiken.


Onze opdrachtgevers

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van enkele van onze opdrachtgevers.